Dr. Pere Cavallé

Consulta d’Obstetrícia y Ginecologia
DR. PERE CAVALLÉ BUSQUETS

Serveis

Ginecologia i Obstetrícia

Ginecologia

Estudi i tractament de patologia ginecològica

Planificació familiar

Patologia del sòl pelvià

Cribratge de patologia cervical i càncer de mama

Ecografia ginecològica

Cirurgia vaginal, laparoscòpica i oncològica

Obstetrícia

Control de l'embaràs normal i patològic

Ecografia prenatal i Ecografia 4D

Monitorització cardiotocogràfica

Revisión ginecológica

Revisió ginecològica

Realitzem els controls preventius periòdics per tal de diagnosticar precoçment l’aparició de diferents patologies ginecològiques.

Embarazo

Seguiment de l'embaràs

Realitzem les visites de seguiment durant l’embaràs durant les quals l’informem de les recomanacions preventives i realitzem totes les proves establertes per detectar precoçment qualsevol alteració en l’evolució normal de la gestació.

Ecografía

Ecografia obstètrica

Durant l’embaràs realitzem les ecografies de seguiment on valorem les malformacions fetals, el creixement i l’estàtica fetal.

Menopausia

Menopausa

Us oferim assessorament en una etapa de canvis per tal de millorar la vostra qualitat de vida.

Contracepción

Contracepció

Us informem dels diferents mètodes anticonceptius i us assessorem sobre el que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

Càncer ginecològic i de mama

Us assessorem en el l’estudi i maneig dels diferents càncers ginecològics: úter, ovari, endometri, vulva i mama.

Cirugia oncológica

Cirurgia ginecològica

Som experts en cirurgia ginecològica per patologia benigne i maligne oferint la via d’avordatge més adequada (laparoscòpica, vaginal o abdominal).

Ecografía
Ecografía 4d
Paternidad

Ressenyes de pacients

Els nostres pacients avalen la nostra feina.

Niko “Unniika” M
Niko “Unniika” M
12 Enero 2021
Excellent professional i molt bona persona. És un metge qui t'escolta, empatiza, es preocupa, s'implica i fa tot lo possible per solucionar-te el problema. No vaig tenir aquet sentiment de tranquil·litat amb cap altre metge anteriorment. Li poso 5 estrelles perquè no puc posar-ne més.
Víctor Manuel
Víctor Manuel
15 Diciembre 2020
Excelente doctor, sólo tenemos palabras de profundo agradecimiento para este gran profesional de reconocido prestigio. Famila Marín Punzano.
Olga
Olga
10 Septiembre 2020
La meua vida va lligada als doctors Cavallé des de fa dècades i, gràcies al seu pare -per qui tinc una admiració i estima profundíssimes- segueixo aquí, amb dos nens preciosos i projectes per complir. Els anys i les circumstàncies van fer que del pare passés a ser pacient del fill, i en segueixo igual d'agraïda i admirada. El Dr. Cavallé Busquets ha tingut l'honor de rebre del seu mestre i pare la vocació per la feina que fan, el tracte respectuós, seriós, professional i atent. Només þuc tindre per a ells paraules d'agraïment. Sempre que tinc problemes -que és gairebé sempre- sé que aniré a la consulta i hi trobaré solucions, serenor i tranquil.litat. Us el recomano 100%.
ISABEL ESCOBAR JUAN
ISABEL ESCOBAR JUAN
26 Junio 2019
El Dr. Cavallé és un excel.lent professional i millor persona, he posat la meva vida a les seves mans dos cops i gràcies a ell puc dir que estic aquí i sempre amb un tracte humà inqüestionable, amb una dignitat i humilitat que no és fàcil trobar-se amb una persona amb tant grau de competència professional com té ell. Tenim la gran sort de tindre’l a l’hospital Sant Joan de Reus.
MCalatrava
MCalatrava
25 Febrero 2019
Bon tracte personal i humà, molt bon professional i resolutiu. Els meus problemes resolts a la primera.
Magda Salas
Magda Salas
17 Diciembre 2018
Excel.lent professional.

Podeu reservar la vostra cita online

Per a la seva comoditat, podeu reservar la vostra cita online triant la disponibilitat de dies i horari que millor us convingui.

Skip to content